Vendor: Cisco Exam Code: 210-260 dumps Exam Name: Implementing Cisco Network Security Version: Demo

QUESTION 1 Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 2 Which statement about personal firewalls is true? A. They can protect a system by denying probing requests. B. They are resilient against kernel attacks. C. They can protect email messages and private documents in a similar way to a VPN. D. They can protect the network against attacks. Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two authentication 300-101 dumps types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 4 How does a device on a network using ISE receive its digital certificate during the new- device registration process? A. ISE acts as a SCEP proxy to enable the device to receive a certificate from a central CA server. B. ISE issues a certificate from its internal CA server. C. ISE issues a pre-defined certificate from a local database. D. The device requests a new certificate directly from a central CA. Correct Answer: A

QUESTION 5 Refer to the exhibit.The Admin user is unable to enter configuration mode on a device with the given configuration. What change can you make to the configuration to correct the problem? A. Remove the autocommand keyword and arguments from the username admin privilege line. B. Change the Privilege exec level value to 15. C. Remove the two Username Admin lines. D. Remove the Privilege exec line. Correct Answer: A

QUESTION 6 When an administrator initiates a device wipe 200-310 dumps command from the ISE, what is the immediate effect? A. It requests the administrator to choose between erasing all device data or only managed corporate data. B. It requests the administrator to enter the device PIN or password before proceeding with the operation. C. It notifies the device user and proceeds with the erase operation. D. It immediately erases all data on the device. Correct Answer: A

QUESTION 7 Which two services define cloud networks? (Choose two.) A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Security as a Service D. Compute as a Service E. Tenancy as a Service Correct Answer: AB

QUESTION 8 You have implemented a Sourcefire IPS and configured it to block certain addresses utilizing Security Intelligence IP Address Reputation. A user calls and is not able to access a certain IP address. What action can you take to allow the user access to the IP address? A. Create a whitelist and add the appropriate IP address to allow the traffic. B. Create a custom blacklist to allow the traffic. C. Create a user based access control rule to allow the traffic. D. Create a network based access control 100-105 dumps rule to allow the traffic. E. Create a rule to bypass inspection to allow the traffic. Correct Answer: A

QUESTION 9 What is a benefit of a web application firewall? A. It blocks known vulnerabilities without patching applications. B. It simplifies troubleshooting. C. It accelerates web traffic. D. It supports all networking 400-251 dumps protocols. Correct Answer: A

QUESTION 10 Refer to the exhibit.What is the effect of the given command sequence? A. It configures IKE Phase 1. B. It configures a site-to-site VPN tunnel. C. It configures a crypto 200-125 dumps policy with a key size of 14400. D. It configures IPSec Phase 2. Correct Answer: A

QUESTION 11 What are purposes of the Internet Key Exchange in an IPsec VPN? (Choose two.) A. The Internet Key Exchange protocol establishes security associations B. The Internet Key Exchange protocol provides data confidentiality C. The Internet Key Exchange protocol provides replay detection D. The Internet Key Exchange protocol is responsible for mutual authentication Correct Answer: AD

Established the Spring of 2002, Brushy Mountain Motor Sports Park has trails designed, built and maintained for dirt bike, sport quad, 4X4 quad and Side X Side riders.

The park consists of over 1,700 acres with over 100 miles of trails nestled in the beautiful Brushy Mountains of North Carolina.

Trails range from intermediate to expert with elevations ranging from 1300-2500° above sea level.  All trails are heavily wooded and offer challenges for all levels of rider expertise.  There’s also a youth trail.  (Before coming to the park with children, we do ask that you read over all the legal information on our Rules & Regulations page concerning children and riding.)

Please refer to the Rules & Regulations page for detailed rules for all trail riding.

BMMS Park reserves the right to schedule up to (5) trail riding events (races) throughout the year.  The Park also reserves the right to close the trail riding to members during these events.

NewParkMap-smallMAPS OF THE PARK

The Map to the right is a directional map to the Brushy Mountain Motor Sports Park. Feel free to click on it and print out the image to help guide you to the park. Please see our detailed directions page as well.

This map is an overall map of the park area showing its trails. This may be of use while enjoying your day at the park.

Park Signs That All Riders Should Know!

Below are the signs that are posted throughout the trails at the Park.

All Riders Should be familiar with these signs before riding.

OFFICE

Office Sign

These signs show the rider the quickest and shortest routes back to the office and parking lots.

ENTER

Enter Here Sign

These signs indicate where to enter a trail and the direction of travel. All riders should be on the defensive due to the chance that another rider may be coming around the corner.

DO NOT ENTER

Do Not Enter Sign

These signs are placed at the ends of all trails to indicate to riders not to enter the trail at these points. These signs also show trail traffic direction – riders will be exiting the trails toward you from behind these signs.

DANGER

Danger Sign

These signs indicate areas where special care should be used. Due to the different skill levels of individual riders, these signs warn of possible areas of danger.

TRAIL INTERSECTION

Trail Intersection Sign

These signs indicate that one or more trails are merging or crossing ahead.

Arrows Point the Way

Directional Arrow Signs

Arrows point the direction the trail takes. Multiple arrows pointing left or right indicate a sharp curve ahead.  Riders will continuously see arrows pointing the direction the trail travels, failure to see arrows continuously pointing the direction indicates you are going the wrong way.