Vendor: Cisco Exam Code: 210-260 dumps Exam Name: Implementing Cisco Network Security Version: Demo

QUESTION 1 Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 2 Which statement about personal firewalls is true? A. They can protect a system by denying probing requests. B. They are resilient against kernel attacks. C. They can protect email messages and private documents in a similar way to a VPN. D. They can protect the network against attacks. Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two authentication 300-101 dumps types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 4 How does a device on a network using ISE receive its digital certificate during the new- device registration process? A. ISE acts as a SCEP proxy to enable the device to receive a certificate from a central CA server. B. ISE issues a certificate from its internal CA server. C. ISE issues a pre-defined certificate from a local database. D. The device requests a new certificate directly from a central CA. Correct Answer: A

QUESTION 5 Refer to the exhibit.The Admin user is unable to enter configuration mode on a device with the given configuration. What change can you make to the configuration to correct the problem? A. Remove the autocommand keyword and arguments from the username admin privilege line. B. Change the Privilege exec level value to 15. C. Remove the two Username Admin lines. D. Remove the Privilege exec line. Correct Answer: A

QUESTION 6 When an administrator initiates a device wipe 200-310 dumps command from the ISE, what is the immediate effect? A. It requests the administrator to choose between erasing all device data or only managed corporate data. B. It requests the administrator to enter the device PIN or password before proceeding with the operation. C. It notifies the device user and proceeds with the erase operation. D. It immediately erases all data on the device. Correct Answer: A

QUESTION 7 Which two services define cloud networks? (Choose two.) A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Security as a Service D. Compute as a Service E. Tenancy as a Service Correct Answer: AB

QUESTION 8 You have implemented a Sourcefire IPS and configured it to block certain addresses utilizing Security Intelligence IP Address Reputation. A user calls and is not able to access a certain IP address. What action can you take to allow the user access to the IP address? A. Create a whitelist and add the appropriate IP address to allow the traffic. B. Create a custom blacklist to allow the traffic. C. Create a user based access control rule to allow the traffic. D. Create a network based access control 100-105 dumps rule to allow the traffic. E. Create a rule to bypass inspection to allow the traffic. Correct Answer: A

QUESTION 9 What is a benefit of a web application firewall? A. It blocks known vulnerabilities without patching applications. B. It simplifies troubleshooting. C. It accelerates web traffic. D. It supports all networking 400-251 dumps protocols. Correct Answer: A

QUESTION 10 Refer to the exhibit.What is the effect of the given command sequence? A. It configures IKE Phase 1. B. It configures a site-to-site VPN tunnel. C. It configures a crypto 200-125 dumps policy with a key size of 14400. D. It configures IPSec Phase 2. Correct Answer: A

QUESTION 11 What are purposes of the Internet Key Exchange in an IPsec VPN? (Choose two.) A. The Internet Key Exchange protocol establishes security associations B. The Internet Key Exchange protocol provides data confidentiality C. The Internet Key Exchange protocol provides replay detection D. The Internet Key Exchange protocol is responsible for mutual authentication Correct Answer: AD

Thank you for your interest in contacting Brushy Mountain Motor Sports Park

Please fill out the form below to get in touch or call us at 828-635-7766.

Detailed Directions to Brushy Mountain Motor Sports Park

From the South: Hickory to Hwy 127 North into Alexander County. At the intersection of Hwy 127 and US Hwy 64-90 turn left towards Lenoir. About 100 yards. down the road turn right on All Healing Springs Road and continue out All Healing Springs Rd. to Poplar Springs Baptist Church. Turn left onto Lambert Fork Rd. At the top of the hill our entrance will be on the right at the large yellow gate.

From the North: Wilkesboro to Hwy 16 South towards Taylorsville. Turn right on either Hwy 90 or US 64 in Taylorsville towards Lenoir. Just beyond the intersection of Hwy 127 and US 64-90 you will turn right on All Healing Springs Rd. Continue on All Healing Springs Rd. to Poplar Springs Baptist Church. Turn left on Lambert Fork Rd. and go up the road to the top of the hill. At the top of the hill our big yellow gate will be on your right.

Coming from the East: Turn off I-40 at Exit #148 in Statesville and take US 64 West toward Taylorsville. Just beyond the Hwy 127 and US 64-90 intersection turn right on All Healing Springs Rd. Continue on All Healing Springs Rd. to Poplar Springs Baptist Church and turn left on Lambert Fork Rd. At the top of the hill our entrance will be on your right at the large yellow gate.

Coming from the West: Lenoir to Hwy 18 towards Wilkesboro. Turn right on US Hwy 64-90 towards Taylorsville. Just before the Hwy 127 South intersection turn left on All Healing Springs Rd. Continue on All Healing Springs Rd. to Poplar Springs Baptist Church. Turn left on Lambert Fork Rd. and continue up the hill, our entrance will be on your right at the large yellow gate.