Vendor: Cisco Exam Code: 210-260 dumps Exam Name: Implementing Cisco Network Security Version: Demo

QUESTION 1 Which two authentication types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 2 Which statement about personal firewalls is true? A. They can protect a system by denying probing requests. B. They are resilient against kernel attacks. C. They can protect email messages and private documents in a similar way to a VPN. D. They can protect the network against attacks. Correct Answer: A

QUESTION 3 Which two authentication 300-101 dumps types does OSPF support? (Choose two.) A. plaintext B. MD5 C. HMAC D. AES 256 E. SHA-1 F. DES Correct Answer: AB

QUESTION 4 How does a device on a network using ISE receive its digital certificate during the new- device registration process? A. ISE acts as a SCEP proxy to enable the device to receive a certificate from a central CA server. B. ISE issues a certificate from its internal CA server. C. ISE issues a pre-defined certificate from a local database. D. The device requests a new certificate directly from a central CA. Correct Answer: A

QUESTION 5 Refer to the exhibit.The Admin user is unable to enter configuration mode on a device with the given configuration. What change can you make to the configuration to correct the problem? A. Remove the autocommand keyword and arguments from the username admin privilege line. B. Change the Privilege exec level value to 15. C. Remove the two Username Admin lines. D. Remove the Privilege exec line. Correct Answer: A

QUESTION 6 When an administrator initiates a device wipe 200-310 dumps command from the ISE, what is the immediate effect? A. It requests the administrator to choose between erasing all device data or only managed corporate data. B. It requests the administrator to enter the device PIN or password before proceeding with the operation. C. It notifies the device user and proceeds with the erase operation. D. It immediately erases all data on the device. Correct Answer: A

QUESTION 7 Which two services define cloud networks? (Choose two.) A. Infrastructure as a Service B. Platform as a Service C. Security as a Service D. Compute as a Service E. Tenancy as a Service Correct Answer: AB

QUESTION 8 You have implemented a Sourcefire IPS and configured it to block certain addresses utilizing Security Intelligence IP Address Reputation. A user calls and is not able to access a certain IP address. What action can you take to allow the user access to the IP address? A. Create a whitelist and add the appropriate IP address to allow the traffic. B. Create a custom blacklist to allow the traffic. C. Create a user based access control rule to allow the traffic. D. Create a network based access control 100-105 dumps rule to allow the traffic. E. Create a rule to bypass inspection to allow the traffic. Correct Answer: A

QUESTION 9 What is a benefit of a web application firewall? A. It blocks known vulnerabilities without patching applications. B. It simplifies troubleshooting. C. It accelerates web traffic. D. It supports all networking 400-251 dumps protocols. Correct Answer: A

QUESTION 10 Refer to the exhibit.What is the effect of the given command sequence? A. It configures IKE Phase 1. B. It configures a site-to-site VPN tunnel. C. It configures a crypto 200-125 dumps policy with a key size of 14400. D. It configures IPSec Phase 2. Correct Answer: A

QUESTION 11 What are purposes of the Internet Key Exchange in an IPsec VPN? (Choose two.) A. The Internet Key Exchange protocol establishes security associations B. The Internet Key Exchange protocol provides data confidentiality C. The Internet Key Exchange protocol provides replay detection D. The Internet Key Exchange protocol is responsible for mutual authentication Correct Answer: AD

Brushy Mountain Motor Sports Park caters to the family atmosphere.  The park is dedicated to promoting the off-road riding experience as a legitimate sport and family activity. Memberships are for 13 months from the day you join.

Annual Individual Membership Dues

$250.00

Annual Family Membership Dues

Two Parents and two Kids under 21 years of age or One parent and three kids under 21 years of age.  For each additional child between the ages of 8 and 20, add $50.00.   Children under the age of 8 years old ride for free.

$425.00

Annual Individual Side by Side Rider Membership Dues

$350.00

Annual Family Side by Side Membership Dues

Up to four persons age 16 or older with a limit of two side by side vehicles per family membership.

$500.00

Members at Brushy Mountain Park do not have to pay any daily riding fees. Annual membership fee covers all riding expenses!

Birth certificate and both BIRTH PARENT’S signatures are REQUIRED for all minor children.  Please see our RULES & REGULATIONS page for details on the park’s policies on minor children as well as a Release Form for minor children.

Checks accepted for Memberships ONLY.

Please allow (4) weeks for membership approval if paid by check.

NON-MEMBER PARK COSTS

1 Day Riding Pass – $25.00 per rider 16 years and up. Children ages 8-15 ride for $15.00. One child rider under the age of 8-years-old may ride for FREE with each paying adult rider.

2 Day Riding Pass – $40 per rider
Days must be consecutive and pass paid for in full on the first day.

3 Day Ride Pass – $60.00 per rider
Days of riding are not required to be consecutive. The 3 Day Ride Pass is valid for 365 days from the date of purchase. You save $5.00 per ride or 25 percent of the normal riding fees. So if you know you will be riding, but you know it all won’t be in one weekend, spend the $60.00 now and enjoy the riding and the savings for the next 365 days.

SIDE X SIDE PRICING: The price to ride a Side x Side is $30.00 per day with or without a passenger. To ride a 4 person Side x Side the price is $30.00 per day plus $5.00 more per person excluding the 1st passenger. This would be $40.00 per day with a full 4 persons in the Side x Side.

Park members do not have to pay any daily riding fees. Yearly membership fee covers all riding expenses!